Ta strona zapisuje ciasteczka
(pliki cookie)

Nasze Witryny i Aplikacje Mobilne korzystają z plików cookie w celu dostarczania treści i funkcjonalności, którymi są zainteresowani użytkownicy. Ponadto używamy plików cookie w celach analitycznych i reklamowych; możesz to zmienić w ustawieniach swojej przeglądarki internetowej lub korzystając z przycisku [WIĘCEJ USTAWIEŃ].

Więcej informacji znajdziesz w zaktualizowanych zasadach ochrony prywatności.

Ustawienia plików cookie

Absolutnie niezbędne pliki cookie
Są to pliki cookie, które są niezbędne do świadczenia usług i zapewnienia dostępności funkcjonalności, o które wyraźnie prosisz. Możemy korzystać z plików cookie i technologii monitorujących w celu zapobiegania nadużyciom, poprawy bezpieczeństwa, administracji systemem lub umożliwienia Tobie korzystania z funkcji obsługi płatności. Nie mamy obowiązku uzyskać Twojej zgody w związku z plikami cookie, które są absolutnie niezbędne.

Pliki cookie służące do analizy oraz oceny wydajności
Pliki cookie możemy wykorzystywać w celu oceny wydajności naszych Witryn i Aplikacji Mobilnych i podniesienia jakości treści oferowanych za ich pośrednictwem.

Reklamowe pliki cookie
My sami oraz zewnętrzni reklamodawcy możemy korzystać z plików cookie, aby móc zaprezentować Tobie najlepiej dopasowane produkty, oferty oraz reklamy. Reklamowe pliki cookie pozwalają nam także przedstawić na Witrynach oraz Aplikacjach Mobilnych treści, które są dostosowane do Ciebie i Twoich indywidualnych zainteresowań.

OK
BLOG / Ekspert od burz i pożarów. Poznajcie Andrzeja Kaczmarka, asystenta kierownika restauracji McDonald’s® i bohatera podcastu „W różnych sMakach”
21.01.2022· 2 min. czytania
Ekspert od burz i pożarów. Poznajcie Andrzeja Kaczmarka, asystenta kierownika restauracji McDonald’s® i bohatera podcastu „W różnych sMakach”

Poluje na burze, walczy z pożarami, gra w koszykówkę, a co poza tym? Andrzej Kaczmarek, tak jak reszta bohaterów podcastu „W różnych sMakach” pracuje w Maku. Aktualnie rozwija się na stanowisku asystenta kierownika restauracji, a dzięki elastycznemu grafikowi pracy nie musi rezygnować z żadnej ze swoich pasji.

Sytuacje ekstremalne

Działalność w Ochotniczej Straży Pożarnej zaczynał wcześnie, bo już w wieku 12 lat.
Z czasem z drużyny młodzieżowej trafił do grupy gaszącej prawdziwe pożary. Jednak bardziej niż brać udział w interwencjach, woli pokazywać innymjak przeciwdziałać niebezpiecznym sytuacjom. W jaki sposób Andrzej wykorzystuje w swojej pracy umiejętności zdobyte w straży? Mówi, że w razie niebezpieczeństwa potrafiłby ewakuować restaurację, a w mniej ekstremalnych sytuacjach przydaje mu się wyniesiony ze służby spokój i opanowanie.

Do jakich sytuacji najczęściej wzywana jest straż pożarna? Posłuchaj Andrzeja w naszym podcaście: https://wroznychsmakach.onet.pl/#andrzej-kaczmarek

W wolnym czasie Andrzejlubi… obserwować i nagrywać burze. – Uwielbiam wystawiać kamerę i łapać pioruny na ładnych ujęciach – mówi. Na rozwijanie pasji i podejmowanie się dodatkowych zajęć bez problemu znajduje czas dzięki elastycznemu grafikowi pracy.

Uśmiechać się i robić swoje

Do McDonald’s trafił w wieku 19 lat. – Chciałem być samodzielny – tłumaczy. W Maku mogłem jednak nie tylko zarobić pierwsze pieniądze, ale także się rozwijać. Obecnie jestem asystentem kierownika restauracji i odpowiadam za dział rozwoju ludzi. Tu również, w czasie imprezy integracyjnej, poznałem swoją dziewczynę!

Poza pracą i służbą Andrzej znajduje jeszcze czas na granie w koszykówkę. To jego prawdziwa pasja! Jak udaje mu się łączyć wszystkie obowiązki i przyjemności? Jego przepis na sukces jest bardzo prosty– Trzeba się uśmiechać i robić swoje – radzi.

Chcesz dowiedzieć się, o czym marzy Andrzej? Posłuchaj tutaj: https://wroznychsmakach.onet.pl/#andrzej-kaczmarek

Różne smaki, różne pasje, jedna praca

Andrzej tropi burze, Jola po pracy lubi jeździć na rowerze i uprawia nordic walking, Staszek gra w gry fabularne, Kamil jeździ na motorze, , a Szymon gra na gitarze. Ludzie Maka mają różne pasje i opowiadają o nich w cyklu podcastów „W różnych sMakach”. Zapraszamy do czytania i słuchania!

A czy Ty wiesz, jakie pasje mają ludzie w Twojej restauracji? 😉