Lider Gościnności
MDN
Data publikacji: 07.11.2025
Restauracje
Lider Gościnności
Pracuj z nami ramię w ramię!
Adres
Warszawa Radzymińska 94A
ul. Radzymińska 94A, Warszawa

Restauracja McDonald's Radzymińska 94A zatrudni Lidera Gościnności w niepełnym i pełnym wymiarze czasu pracy.

Nie wymagamy doświadczenia - wystarczą chęci i ukończone 18 lat.

McDonald’s Radzymińska 94a Lider Gościnności 5812 - 5980zł brutto

Co otrzymasz od nas:

  • Umowa o pracę
  • 31 zł brutto/h na start
  • 32 zł brutto/h jeśli masz doświadczenie na tym samym stanowisku w McDonald's
  • + 3 zł brutto/h dodatku za brak absencji
  • + 20% dodatku/h za pracę w porze nocnej, (23:00-07:00)
  • Wynagrodzenie 5812 zł - 5980 zł brutto

* Kwota zawiera dodatek za brak absencji oraz ekwiwalent za pranie odzieży i obuwie

Zapewniamy:

  • Stabilne zatrudnienie, umowę o pracę i terminową wypłatę
  • Wsparcie i dostosowanie szkoleń do Twoich możliwości
  • Elastyczny grafik i możliwość pracy również w niepełnym wymiarze czasu
  • Realne możliwości rozwoju i awansu
  • Pracę w miejscu, w którym ceni się dobrą atmosferę i wzajemne relacje

 

Dostęp do benefitów takich jak:

  • Konkursy
  • Owocowe piątki
  • Premia za polecenie nowego pracownika 800 zł brutto
  • Zniżki na produkty w czasie pracy
  • Bonifikarta (McDonald's w całej Polsce)
  • Karta Multisport w korzystnej cenie
  • Opieka medyczna w atrakcyjnych pakietach

Czego oczekujemy?

  • Otwartości i pozytywnego nastawienia do pracy i gości restauracji.
  • Orzeczenie sanitarno-epidemiologiczne - mile widziane
    (Jeśli nie posiadasz, to pomożemy Ci je wyrobić )

 

Za co będziesz odpowiadać ?

  • Tworzenie atmosfery gościnności w restauracji
  • Autentyczne witanie oraz żegnanie gości
  • Nawiązywanie kontaktów z gośćmi
  • Oferowanie pomocy w trakcie wizyty w restauracji (m.in. asysta przy kioskach samoobsługowych, pomoc dla rodzin z dziećmi oraz osób niepełnosprawnych)
  • Odpowiedzialność za zapewnienie gościom najwyższego poziomu obsługi i komfortowych warunków na sali
  • Monitorowanie procesu obsługi donoszenia zamówień do stolików
  • Współpraca z załogą i kadrą menadżerską
  • Przygotowywanie posiłków i obsługa gości - ramię w ramię z zespołem
    (w razie potrzeby)