Manager
MDN
Data publikacji: 09.10.2025
Restauracje
Manager
Adres
Warszawa Galeria Rondo Wiatraczna
ul. Grochowska 207, Warszawa

McDonald's Wiatraczna zatrudni Menadżera - kierownika zmiany 7300 -7600 zł brutto

Miejsce pracy: Warszawa

 

 

McDonald’s Wiatraczna ul. Grochowska 207 zatrudni Manadżera

Co oferujemy ?

Oferujemy:
38 zł brutto/h - Menadżer ( Kierownik Zmiany) - wymagane doświadczenie na tym stanowisku w McDonald's minimum 6 miesięcy

40 zł brutto/h - Menadżer ( Kierownik Zmiany) - wymagane doświadczenie na tym stanowisku w McDonald's minimum 2 lata

+ 5 zł brutto/h dodatku za brak absencji i realizację celów restauracji

+ 20% dodatku za pracę w nocy

Wynagrodzenie 7300 - 7600 brutto
Podana kwota zawiera dodatek 5 zł brutto za brak absencji  i realizację celów restauracji oraz ekwiwalent za pranie i obuwie.

Zapewniamy:

  • Stabilne zatrudnienie i uczciwe warunki (wszyscy nasi pracownicy są zatrudnieni w oparciu o umowę o pracę, zawsze terminowo wypłacamy wynagrodzenia)
  • Elastyczny grafik i możliwość pracy również w niepełnym wymiarze czasu
  • Realne możliwości rozwoju i awansu
  • Pracę w miejscu, w którym ceni się atmosferę i wzajemne relacje
  • Dostęp do benefitów takich jak:
    • Zniżki pracownicze ( zniżki na wybrane produkty w godzinach pracy)
    • Bonifikarta( karta zniżkowa do wykorzystania w każdej restauracji McDonald's w Polsce)
    • Karta multisport (do kupienia w przystępnej cenie)
    • Dodatkowa opieka medyczna LUXMED(skorzystaj z atrakcyjnych pakietów w przystępnych cenach przygotowanych dla Ciebie )
    • Owocowe piątki - co piątek częstujemy świeżymi owocami
    • Premia za polecenie pracownika

Czego oczekujemy?

  • Mile widziane doświadczenie na takim samym lub podobnym stanowisku
  • Umiejętności pracy w zespole i zarządzania ludźmi
  • Dobrej organizacji pracy
  • Otwartości i pozytywnego nastawienia do pracy i gości restauracji
  • Orzeczenie sanitarno-epidemiologiczne - mile widziane
    ( Jeśli nie posiadasz, pomożemy Ci je wyrobić )

Za co będziesz odpowiadać?

  • Zarządzanie restauracją i koordynacja pracy podległych pracowników zgodnie z obowiązującymi procedurami operacyjnymi
  • Kierowanie zespołem pracowników na obszarach restauracji : produkcji, sprzedaży, sali i zaplecza
  • Przygotowywanie posiłków i obsługa gości - ramię w ramię z całym zespołem
    ( w razie potrzeby )