Szukasz pracy, która da Ci możliwości rozwoju?
Umiesz kierować zespołem i chcesz zostań menadżerem w jednej z najczęściej odwiedzanych restauracji na świecie! McDonald's to miejsce dla Ciebie - aplikuj bez wahania.
McDonald's Kępa - poczuj smak rozwoju!
Menadżer Restauracji: już od 36,50 zł brutto/godz do 40,00 zł brutto/godz (+ 0,30 zł brutto/godz ekwiwalentu za pranie odzieży)
Menadżer restauracji- 36,50-40,00 zł/h brutto (do 6750 zł brutto/mies)
Co oferujemy?
- umowa o pracę (czyli bezpieczeństwo stabilnego zatrudnienia, płatne urlopy oraz dostęp do służby zdrowia i świadczeń państwowych)
- stawka od 36,50 zł/h brutto do 40,00 zł/h brutto + 0,30 zł/h brutto ekwiwalentu za pranie odzieży (od 6100 do 6750 zł brutto- dla pełnego etatu) stawka uzależniona od posiadanego doświadczenia
-
+ max. 800 zł brutto / kwartał jako premia motywacyjna za uzyskane wyniki
-
+ 20% stawki za pracę w godzinach nocnych 23:00-7:00
-
5 zł brutto/h za pracę w święta (dni ustawowo wolne od pracy)
- sezonowe dodatki frekwencyjne
- transport w godzinach nocnych
Dlaczego warto?
- otwarta ścieżka rozwoju zawodowego, w tym współpraca z Kierownikiem restauracji oraz Franczyzobiorcą
- elastyczny grafik i możliwość pracy w pełnym lub niepełnym wymiarze godzin
- atrakcyjna oferta rabatowa na posiłki w czasie pracy oraz zniżki na nasze produkty do wszystkich restauracji w Polsce
- prywatna opieka medyczna i ubezpieczenia na życie
- możliwość nabycia kart sportowych np. Multisport dla Ciebie i Twoich bliskich
Czego szukamy?
- doświadczenia w zarządzaniu zespołem pracowników
- pozytywnego nastawienia do pracy i Gości restauracji
- sumienności i zaangażowania
- otwartości i komunikatywności
- umiejętności pracy w zespole oraz podejmowania decyzji pod presją czasu
- otwartości na zmiany i nowe wyzwania stawiane kadrze zarządzającej
- chęci do szkolenia i rozwoju zawodowego
- dyspozycyjności - także w weekendy
- atutem będzie doświadczenie zdobyte w restauracjach McDonald's
Co będziesz robić?
- dbać o zadowolenie Gości oraz bezpieczeństwo i jakość produktów
- podejmować decyzje , rozwiązywać problemy i dbać o to, aby Goście chętnie odwiedzali naszą restaurację
- zarządzać pracą zespołu na obszarach tj. obszar produkcji i obszar obsługi
- rozwijać zespół i wpływać na decyzje organizacyjne