Asystent
MDN
Data publikacji: 11.09.2025
Restauracje
Asystent
Adres
Warszawa Dzika
ul. Dzika 29, Warszawa

McDonald's ul. Dzika 29 zatrudni Zastępcę Kierownika Restauracji - II Asystenta z doświadczeniem na tym samym stanowisku w McDonald's

McDonald’s Dzika Asystent 7472 - 7940 brutto

Co oferujemy ?

6 700 - 7 000 zł brutto miesięcznie

+ 5 zł brutto/h dodatku za brak absencji,

+ 20% dodatku za pracę w porze nocnej.

Łączne wynagrodzenie: 7 472 - 7 940zł brutto miesięcznie.

Podana kwota zawiera: dodatek za brak absencji oraz ekwiwalent za pranie i używanie obuwia

 

Zapewniamy:

  • Stabilne zatrudnienie i uczciwe warunki (wszyscy nasi pracownicy są zatrudnieni w oparciu o umowę o pracę, zawsze terminowo wypłacamy wynagrodzenia)
  • Elastyczny grafik i możliwość pracy również w niepełnym wymiarze czasu
  • Realne możliwości rozwoju i awansu
  • Pracę w miejscu, w którym ceni się atmosferę i wzajemne relacje
  • Dostęp do benefitów takich jak:
    • Zniżki pracownicze ( zniżki na wybrane produkty w godzinach pracy)
    • Bonifikarta( karta zniżkowa do wykorzystania w każdej restauracji McDonald's w Polsce)
    • Karta multisport (do kupienia w przystępnej cenie)
    • Dodatkowa opieka medyczna LUXMED(skorzystaj z atrakcyjnych pakietów w przystępnych cenach przygotowanych dla Ciebie )
    • Owocowe piątki - co piątek częstujemy świeżymi owocami
    • Premia za polecenie pracownika

Czego oczekujemy?

  • Mile widziane doświadczenie na takim samym lub podobnym stanowisku
  • Umiejętności pracy w zespole i zarządzania ludźmi
  • Dobrej organizacji pracy
  • Otwartości i pozytywnego nastawienia do pracy i gości restauracji
  • Orzeczenie sanitarno-epidemiologiczne - mile widziane
    (Jeśli nie posiadasz, pomożemy Ci je wyrobić)

Za co będziesz odpowiadać?

  • Zarządzanie restauracją i koordynacja pracy podległych pracowników zgodnie z obowiązującymi procedurami operacyjnymi
  • Kierowanie zespołem pracowników na obszarach restauracji : produkcji, sprzedaży, sali i zaplecza
  • Sporządzanie raportów i analiz dotyczących działalności operacyjnej restauracji;
  • Nadzór nad szkoleniem nowozatrudnionych pracowników i młodszych stażem menedżerów;
  • Zastępowanie kierownika restauracji podczas jego nieobecności lub oddelegowania;
  • Przygotowywanie posiłków i obsługa gości - ramię w ramię z całym zespołem (w razie potrzeby)