Asystent
MDN
Data publikacji: 10.09.2025
Restauracje
Asystent
Zapraszamy do naszego zespołu!
Adres
Warszawa Radzymińska 94A
ul. Radzymińska 94A, Warszawa

McDonald's ul. Radzymińska 94a zatrudni Zastępcę Kierownika Restauracji - II Asystenta z doświadczeniem na tym samym stanowisku w McDonald's

McDonald’s Radzymińska Zastępca Kierownika - II Asystent 7940zł

Oferujemy wynagrodzenie:

7 000 zł brutto miesięcznie

+ 5 zł brutto/h dodatku za brak absencji oraz realizację celów restauracji

+ 20% dodatku za pracę w porze nocnej.

Łączne wynagrodzenie: 7940 zł brutto miesięcznie.
Podana kwota zawiera: dodatek za brak absencji i realizację celi miesięcznych oraz ekwiwalent za pranie i używanie obuwia

 

Zapewniamy:

  • Stabilne zatrudnienie i uczciwe warunki (wszyscy nasi pracownicy są zatrudnieni w oparciu o umowę o pracę, zawsze terminowo wypłacamy wynagrodzenia)
  • Realne możliwości rozwoju i awansu
  • Pracę w miejscu, w którym ceni się atmosferę i wzajemne relacje
  • Owocowe piątki
  • Premia za polecenie pracownika
  • Imprezy integracyjne
  • Dostęp do benefitów takich jak:
    • Zniżki pracownicze (zniżki na wybrane produkty w godzinach pracy)
    • Bonifikarta (kody zniżkowe do wykorzystania w każdej restauracji McDonald's w Polsce)
    • Karta multisport (do kupienia w przystępnej cenie)
    • Dodatkowa opieka medyczna (skorzystaj z atrakcyjnych pakietów w przystępnych cenach przygotowanych dla Ciebie)

Czego oczekujemy?

  • Mile widziane doświadczenie na takim samym stanowisku lub stanowisku Kierownika Zmiany w McDonald's
  • Umiejętności pracy w zespole i zarządzania ludźmi
  • Dobrej organizacji pracy
  • Pozytywnego nastawienia do realizacji zadań i celów sprzedażowych
  • Elastyczności i otwartości na zmiany
  • Sumienności i zaangażowania
  • Nastawienia na naukę i rozwój
  • Dyspozycyjności
  • Orzeczenie sanitarno-epidemiologiczne - mile widziane (Jeśli nie posiadasz, pomożemy Ci je wyrobić)

Za co będziesz odpowiadać?

  • Zarządzanie restauracją i koordynacja pracy podległych pracowników zgodnie z obowiązującymi procedurami operacyjnymi
  • Kierowanie zespołem pracowników na obszarach restauracji: produkcji, sprzedaży, sali i zaplecza
  • sporządzanie raportów i analiz dotyczących działalności operacyjnej restauracji;
  • nadzór nad szkoleniem nowozatrudnionych pracowników i młodszych stażem menedżerów;
  • zastępowanie kierownika restauracji podczas jego nieobecności lub oddelegowania;
  • Przygotowywanie posiłków i obsługa gości - ramię w ramię z całym zespołem (w razie potrzeby)