Manager w szkoleniu
MDN
Data publikacji: 10.09.2025
Restauracje
Manager w szkoleniu
Adres
Warszawa CH Wileńska
ul. Targowa 72, Warszawa

Restauracja McDonald's Wileńska zatrudni managera (kierownika zmiany).

Co oferujemy ?

Oferujemy:
36 zł brutto/h - Menadżer ( Kierownik Zmiany) - z doświadczeniem na tym stanowisku w McDonald's
38 zł brutto/h - Menadżer ( Kierownik Zmiany) - z dużym doświadczeniem na tym stanowisku w McDonald's

+ 5 zł brutto/h dodatku za brak absencji  i realizację celów restauracji

+ 20% dodatku za pracę w nocy

Wynagrodzenie 6980 - 7320 brutto
Podana kwota zawiera dodatek 5 zł brutto za brak absencji i realizację celów oraz ekwiwalent za pranie i obuwie.

McDonald’s wileńska zatrudni Kierownika Zmiany 6980 - 7320 zł brutto

Zapewniamy:

  • Stabilne zatrudnienie i uczciwe warunki (wszyscy nasi pracownicy są zatrudnieni w oparciu o umowę o pracę, zawsze terminowo wypłacamy wynagrodzenia)
  • Elastyczny grafik i możliwość pracy również w niepełnym wymiarze czasu
  • Realne możliwości rozwoju i awansu
  • Pracę w miejscu, w którym ceni się atmosferę i wzajemne relacje
  • Dostęp do benefitów takich jak:
    • Zniżki pracownicze ( zniżki na wybrane produkty w godzinach pracy)
    • Bonifikarta( karta zniżkowa do wykorzystania w każdej restauracji McDonald's w Polsce)
    • Karta multisport (do kupienia w przystępnej cenie)
    • Dodatkowa opieka medyczna LUXMED(skorzystaj z atrakcyjnych pakietów w przystępnych cenach przygotowanych dla Ciebie )
    • Owocowe piątki - co piątek częstujemy świeżymi owocami
    • Premia za polecenie pracownika

Czego oczekujemy?

  • Mile widziane doświadczenie na takim samym lub podobnym stanowisku
  • Umiejętności pracy w zespole i zarządzania ludźmi
  • Dobrej organizacji pracy
  • Otwartości i pozytywnego nastawienia do pracy i gości restauracji
  • Orzeczenie sanitarno-epidemiologiczne - mile widziane
    ( Jeśli nie posiadasz, pomożemy Ci je wyrobić )

Za co będziesz odpowiadać?

  • Zarządzanie restauracją i koordynacja pracy podległych pracowników zgodnie z obowiązującymi procedurami operacyjnymi
  • Kierowanie zespołem pracowników na obszarach restauracji : produkcji, sprzedaży, sali i zaplecza
  • Przygotowywanie posiłków i obsługa gości - ramię w ramię z całym zespołem
    ( w razie potrzeby )