Pracownik restauracji
MDN
Data publikacji: 16.07.2025
Restauracje
Pracownik restauracji
Adres
Wrocław Księcia Witolda
ul. Księcia Witolda 6, Wrocław

PRACUJ Z NAMI!

McDonald's Księcia Witolda 6 - praca do schrupania!

McDonald`s Pracownik Restauracji - stawka od 29zł/h Brutto

Dojazdy:

Tramwaj: 14, 15, 18, 19, T1

Autobus: 144, 128,240,250,

Pracownik Restauracji - stawka 29zł/h brutto

Pracownik Zmiany nocnej - stawka 29zł/h brutto + 20% za pracę w godzinach nocnych )

Lider Gościnności - stawka 31 zł/h brutto

 

Chcesz pracować w miejscu uwielbianym przez ludzi? Dołącz do zgranej ekipy McDonald's!

Dlaczego warto?

McDonald's to jedna z najczęściej odwiedzanych restauracji na świecie, szerokie możliwości rozwoju, pewność zatrudnienia i niezwykła atmosfera. Aplikuj do McDonald's i przyrządzaj ludziom to, co lubią najbardziej!

 

Co oferujemy/albo Co otrzymasz od nas ?

 

  • Umowa o pracę
  • Pracownik Restauracji - stawka 29zł/h brutto
  • Pracownik Zmiany nocnej - stawka 29zł/h brutto + 20% za pracę w godzinach nocnych
  • Lider Gościnności - stawka 31 zł/h brutto
  • Elastyczny grafik i możliwość pracy w niepełnym wymiarze godzin
  • Zniżki na nasze produkty do wszystkich restauracji w Polsce
  • Atrakcyjna oferta rabatowa na posiłki w czasie pracy
  • Możliwość nabycia kart sportowych dla Ciebie i Twoich bliskich

 

Czego szukamy?

  • chęci do pracy
  • otwartości i komunikatywności
  • umiejętności pracy w zespole
  • Jak w każdej restauracji konieczne jest posiadanie badań sanitarno-epidemiologicznych (jeśli ich nie masz, będziesz mieć czas, żeby je zrobić).

 

Pssst: Nie musisz mieć doświadczenia w gastronomii - wszystkiego Cię nauczymy!

 

Co będziesz robić?

  • przygotowywać burgery, desery i inne pyszności
  • sprzedawać je
  • kompletować i wydawać zamówienia
  • dbać o porządek

 

Masz smaka na tę ofertę? Aplikuj lub wypełnij ulotkę rekrutacyjną w restauracji McDonald's Księcia Witolda 6.

Pracuj z nami! Czekamy właśnie na Ciebie!

McDonald`s pracownik restauracji – stawka 29zł/h brutto

.

.

.