Asystent
MDN
Data publikacji: 09.06.2025
Restauracje
Asystent
Adres
Warszawa Galeria Rondo Wiatraczna
ul. Grochowska 207, Warszawa

Restauracja McDonald's Wiatraczna ul. Grochowska 207 zatrudni Kierownika zmiany na stanowisku Asystenta, Zastępcy Kierownika Restauracji lub Menadżera restauracji.

Kierownik zmiany w Restauracji McDonald"s (7300 - 7940 zł. brutto)

McDonald’s Wiatraczna Kierownik zmiany/Asystent 7300- 7940 brutto

Oferujemy wynagrodzenie:

  • 38 - 40 złbrutto/godzinę lub 7 000 zł brutto miesięcznie (w zależności od doświadczenia)
  • +5 złbrutto/godzinę dodatku za brak absencji
  • +20%dodatku za pracę w porze nocnej

Łączne wynagrodzenie: 7300 - 7940 zł brutto miesięcznie.
Podana kwota zawiera: dodatek za brak absencji oraz ekwiwalent za pranie i używanie obuwia

Zapewniamy:

  • Stabilne zatrudnienie i uczciwe warunki (wszyscy nasi pracownicy są zatrudnieni w oparciu o umowę o pracę, zawsze terminowo wypłacamy wynagrodzenia)
  • Realne możliwości rozwoju zawodowego i awansu poprzez jasno określone ścieżki kariery, regularne szkolenia menedżerskie oraz programy certyfikacyjne dedykowane dla kadry zarządzającej.
  • Pracę w miejscu, w którym ceni się atmosferę i wzajemne relacje
  • Owocowe piątki
  • Premia za polecenie pracownika
  • Imprezy integracyjne
  • Dostęp do benefitów takich jak:
    • Zniżki pracownicze (zniżki na wybrane produkty w godzinach pracy)
    • Bonifikarta (kody zniżkowe do wykorzystania w każdej restauracji McDonald's w Polsce)
    • Karta multisport (do kupienia w przystępnej cenie)
    • Dodatkowa opieka medyczna (skorzystaj z atrakcyjnych pakietów w przystępnych cenach przygotowanych dla Ciebie)

Czego oczekujemy?

  • Mile widziane doświadczenie na stanowisku Kierownika zmiany lub Asystenta Kierownika Restauracji w McDonald's
  • Umiejętności pracy w zespole i zarządzania ludźmi
  • Dobrej organizacji pracy
  • Pozytywnego nastawienia do realizacji zadań i celów sprzedażowych
  • Elastyczności i otwartości na zmiany
  • Sumienności i zaangażowania
  • Nastawienia na naukę i rozwój
  • Dyspozycyjności
  • Orzeczenie sanitarno-epidemiologiczne - mile widziane (Jeśli nie posiadasz, pomożemy Ci je wyrobić)

Za co będziesz odpowiadać?

  • Zarządzanie restauracją i koordynacja pracy podległych pracowników zgodnie z obowiązującymi procedurami operacyjnymi
  • Kierowanie zespołem pracowników na obszarach restauracji: produkcji, sprzedaży, sali i zaplecza
  • sporządzanie raportów i analiz dotyczących działalności operacyjnej restauracji;
  • nadzór nad szkoleniem nowozatrudnionych pracowników i młodszych stażem menedżerów;
  • zastępowanie kierownika restauracji podczas jego nieobecności lub oddelegowania;
  • Przygotowywanie posiłków i obsługa gości - ramię w ramię z całym zespołem (w razie potrzeby)