Asystent
MDN
Data publikacji: 04.06.2025
Restauracje
Asystent
Adres
Warszawa CH Wileńska
ul. Targowa 72, Warszawa

McDonald's CH Wileńska zatrudni Zastępcę Kierownika Restauracji - II Asystent

 

 

McDonald’s CH Wileńska Zastępca kierownika restauracji - II Asystent

Oferujemy wynagrodzenie:

7000 zł - pensja miesięczna

+ 5 zł brutto/h dodatku za brak absencji

+ 20% dodatku za pracę w nocy

7940 zł brutto miesięcznie
Podana kwota zawiera dodatek 5 zł brutto za brak absencji oraz ekwiwalent za pranie i obuwie

 

Zapewniamy:

  • Stabilne zatrudnienie i uczciwe warunki (wszyscy nasi pracownicy są zatrudnieni w oparciu o umowę o pracę, zawsze terminowo wypłacamy wynagrodzenia)
  • Realne możliwości rozwoju i awansu
  • Pracę w miejscu, w którym ceni się atmosferę i wzajemne relacje
  • Owocowe piątki
  • Premia za polecenie pracownika
  • Imprezy integracyjne
  • Dostęp do benefitów takich jak:
    • Zniżki pracownicze ( zniżki na wybrane produkty w godzinach pracy)
    • Bonifikarta( karta zniżkowa do wykorzystania w każdej restauracji McDonald's w Polsce)
    • Karta multisport (do kupienia w przystępnej cenie)
    • Dodatkowa opieka medyczna (skorzystaj z atrakcyjnych pakietów w przystępnych cenach przygotowanych dla Ciebie )

       

Czego oczekujemy?

  • Mile widziane doświadczenie na takim samym stanowisku, lub stanowisku Kierownika Zmiany w McDonald's
  • Umiejętności pracy w zespole i zarządzania ludźmi
  • Dobrej organizacji pracy
  • Pozytywnego nastawienia do realizacji zadań i celów sprzedażowych
  • Elastyczności i otwartości na zmiany
  • Sumienności i zaangażowania
  • Nastawienia na naukę i rozwój
  • Dyspozycyjności
  • Orzeczenie sanitarno-epidemiologiczne - mile widziane( Jeśli nie posiadasz, pomożemy Ci je wyrobić )

Za co będziesz odpowiadać?

  • Zarządzanie restauracją i koordynacja pracy podległych pracowników zgodnie z obowiązującymi procedurami operacyjnymi
  • Kierowanie zespołem pracowników na obszarach restauracji : produkcji, sprzedaży, sali i zaplecza
  • sporządzanie raportów i analiz dotyczących działalności operacyjnej restauracji;
  • nadzór nad szkoleniem nowozatrudnionych pracowników i młodszych stażem menedżerów;
  • zastępowanie kierownika restauracji podczas jego nieobecności lub oddelegowania;
  • Przygotowywanie posiłków i obsługa gości - ramię w ramię z całym zespołem (w razie potrzeby)